BiBBR | Fieldcare projectbureau > Marketing > Supermarkt merchandise
WhatsApp Image 2019-03-12 at 12.02.49

Supermarkt merchandise

Voor meerdere van onze klanten voert BiBBR supermarkt merchandise uit. Dit houdt in dat BiBBR vanuit onze opdrachtgever, voor verschillende merken Point Of Sale (POS) materialen gaat plaatsen. Elke week andere retail punten, merken en evaluatiesystemen.

Vooraf: Elke merchandise ronde. Elk merk wilt wat anders. Bij elke klant gaat de voorbereiding anders en daar moeten de studenten van BiBBR op anticiperen. BiBBR neemt dit volledig voor ze uit handen. Allereerst de juiste studenten indelen op het project, om vervolgens georganiseerd te werk gaan om alle studenten te trainen, gezamenlijk dan wel individueel. Bij de ene klant maakt BiBBR de routes zelf, bij de ander zorgt BiBBR dat de studenten de routes van de klant zo goed mogelijk uitvoert.

Let’s merchandise!: Alle studenten op pad. Zorgen dat iedereen op tijd zijn winkels bezoekt, de juiste informatie verzameld, alle POS materialen perfect ophangt en zo efficiënt mogelijk te werk gaan. Op deze manier kan BiBBR kwaliteit en service beloven aan haar klanten en worden zij geholpen waar nodig.

Afronding & Evaluatie: Elke klant heeft zijn eigen systeem en eigen werkwijze. BiBBR zorgt ervoor dat alle informatie in de juiste applicatie terecht komt. De klant hoeft niet achter een student aan en wachten op een afronding, bij BiBBR wordt dit voor je gedaan.