Dus, jij wilt zelf beslissen wanneer jij werkt?

Dan ben jij op het juiste adres!

BiBBR is een projectbureau dat werkt voor bijna alle A-merken in Nederland. Samen met onze partners voeren wij marketing-, promotie- en merchandise opdrachten uit. Jij kan ons daarbij helpen wanneer- en waar jij wil. Daarnaast betalen wij jou een goed salaris (ruim boven minium) per uur en staat jouw ontwikkeling centraal. Tenslotte helpen wij jou graag met andere zaken die bij jouw studie of leven komen kijken.

Over BiBBR

Waarom zou je via BiBBR werken?

Jij verdiend goed 💸

Bij BiBBR krijg jij jouw reiskosten en een deel van jouw reistijd altijd vergoed. Daarnaast ontvang je een salaris tussen de €7,00 en €12,00 per uur. Soms kan dit zelfs nog meer zijn.

Flexibel 🙅🏻‍♂️

Wij werken voor veel A-merken, multinationals en bekende retailers. Naast dat jij dit op jouw CV kunt zetten is het goed voor jouw netwerk en kies jij zelf de plekken waar je werkt. Ook werk je alleen wanneer jou dit uitkomt en heb je contact met jonge mensen. Lekker makkelijk!

Stop met vakkenvullen! En kom via ons je zakken vullen.

Maar BiBBR?

Wat is dat voor bedrijf?

Lekker jong en altijd bereikbaar.

BiBBR is een fris bedrijf en opgericht in 2016 door Ruben Paijens en Martijn Bruintjes. Wij zitten gevestigd in het Groothandelsgebouw, naast Rotterdam Centraal. Wij zijn de gehele dag bereikbaar, ook in het weekend voor al jouw vragen! Het liefst schakelen wij via Whatsapp of op de manier die jij fijn vindt.  📩

Dit vinden anderen

Recensies van studenten

dion govers recensie foto
Schermafbeelding 2019-03-11 om 11.21.58
Schermafbeelding 2019-03-11 om 11.20.38

Werken?

Vertel!

Dat kan heel makkelijk. App even naar 085 225 00 52 (Ja dat kan, haha). Mailen kan natuurlijk ook ;). Wij vertellen je dan graag meer over BiBBR.